Velike regionalne muzičke zvezde ovih dana dolaze u Beograd, a kako najavljuje produkcija Skymusic – dolaziće i narednih 13 nedelja, koliko traje prva sezona emisije Studio.

Novi multimedijalni muzički spektakl Studio emituje se svake subote u 21 sat na RTS1, a najveće domaće i regionalne zvezde u ovom muzičkom šou programu izvode svoje hitove, ali i pesme svojih kolega i svetskih zveda u novim, drugačijim aranžmanima.

Petar Grašo, zajedno sa Tončijem Huljićem, Đuletom Van Gogom i našim najpoznatijim violinistom Stefanom Milenkovićem gostuje u Studiju u subotu, 3. aprila, a tokom boravka u Beogradu odseo je u hotelu Crowne Plaza. 

Naša ekipa srela je Petra baš u trenutku kada se spremao da krene na probu emisije. Saznali smo da je specijalno za Studio pripremio par svojih numera u drugačijim aranžmanima, ali i nekoliko koje će izvesti sa dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Tončijem Huljićem. 

Kako sve to zvuči i kako izgleda u spektakularnoj scenografiji Studija, saznajte u subotu u 21 sat na Prvom programu RTS.