Prva epizoda muzičkog šou programa Studio na RTS1 u subotu 20. marta u 21h

Najznačajnija regionalna muzička imena i produkcija u rangu svetskih TV programa te vrste – to smo, kao producenti, obećali gledaocima prilikom najave naše prve muzičke emisije Studio, koja počinje sa emitovanjem na RTS1 od 20. marta, svake subote u 21h. 

Obećano – ispunjeno: prvi Studio ugostiće Sašu Matića, dobitnika MAC priznanja za pevača 2020. godine, i Tonija Cetinskog, koji je isto priznanje dobio godinu dana ranije. Pesmom koja će premijerno biti izvedena u Studiju, emisiju će upotpuniti Nevena Božović, dobitnica MAC priznanja za alternativnu pop numeru 2019. godine, a gledaoce u prvoj epizodi Studija očekuju i specijalni gosti iznenađenja.

Muzički gosti izvodiće svoje najveće hitove, premijere novih pesama, kao i obrade raznovrsnih evergreen i novih numera. Bilo da je reč o starim ili novim pesmama, gledaoci će svaku čuti prvi put – jer će svaka biti urađena u drugačijem aranžmanu. Za nove aranžmane zadužen je Skymusic Production, a kreativni proces odvija se u novootvorenim moderno opremljenim Skymusic muzičkim studijima.

Emisija Studio će biti jedinstvena prilika da gledaoci zavire “iza scene” i vide kako izgleda proces stvaranja pesama i aranžmana, a u svakoj emisiji biće i premijerno izvedena po jedna numera kreirana specijalno za Studio.